(?)

 (?)

Monique (12:35, 24 nov 2015)
Op 26 oktober werd mijn dochtertje 9 jaar en we wilden naast het pizza's maken graag nog iets actiefs doen. Omdat zij fietsen erg leuk vindt koos ze voor de fietsspeurtocht van Aad van Loon. Bij aankomst in de sportschool kregen we de speurtocht uitgereikt en iedereen ontving een flesje water en zakje chips. Nadat we waren opgesplitst in 2 groepjes zijn we gestart. Het eerste gedeelte ging door het centrum, daarna fietsten we richting het buitengebied van Barendrecht. Op ons verzoek heeft Remon de speurtocht iets ingekort en zijn we geëindigd bij de Kleine Duiker, hier hebben we de "prijsuitreiking" gehouden en de kinderen konden nog even spelen en bij de dieren kijken. Dit was echt een supermiddag met prachtig weer (altijd afwachten eind oktober) en een leuke route. Remon, bedankt voor de organisatie én voor het meedenken omtrent het aanpassen van de fietstocht, de meiden hebben het ontzettend leuk gehad!
Claudia en Eric Mijnsbergen (20:43, 5 jul 2015)
Tijdens een feestje voor ons zoontje Roan, hebben we de dans matten (digidance) ingehuurd. Het was de tweede keer en wederom een enorm succes. Het ijs is direct gebroken en ze zijn lekker actief bezig met elkaar. Voor elk feestje aan te raden.
Marjolijn (10:42, 24 apr 2015)
Op 23 april hebben wij voor de 11e verjaardag van mijn dochter een longboardworkshop gedaan. Met 6 meiden een les van 1 uur. Alle meiden waren super enthousiast ! Ze willen allemaal meer leren en uiteraard een eigen longboard hebben ( weet niet of alle ouders hier blij mee zijn ...). Mijn dochter wilde heel graag een longboard kopen maar had het eigenlijk nog nooit gedaan. Mijn man en ik vonden dat ze het eerst maar eens moest proberen. Zo ben ik op internet gaan zoeken naar een cursus. Deze werd aangeboden in Barendrecht maar op een tijdstip dat ons niet goed uitkwam. Na wat mailcontact is de workshop ter ere van haar verjaardag tot stand gekomen. Namens alle meiden bedankt !
Astrid (16:51, 25 jan 2015)
We hebben op mijn dochters 10e verjaardag het dance2move feestje gedaan. Het was een groot succes. Alle kinderen vonden het leuk maar ook papa en mama hebben lekker mee kunnen doen. Onze zoon van bijna 7 deed ook mee en vond het ook leuk, ondanks dat het nog een klein beetje moeilijk was.
Absoluut een aanrader dus voor een origineel en actief feestje.
Annet (11:26, 9 nov 2014)
Mijn dochter werd 8 jaar en we wilden een kinderfeestje dat nog niet iedereen al gedaan had. Ze kende digidance van een schoolfeest. Het was heel leuk, leuke muziek en zelfs de jongens die ze had uitgenodigd waren fanatiek. De tijd vloog voorbij en het was zeer afwisselend. Zeker een aanrader. Heb zelf ook nog meegedaan en snap waarom ze het leuk vonden.
S. Despotovic (15:50, 12 okt 2014)
Voor het kinderfeestje van onze dochter 8ste verjaardag, heeft ze digidance gedaan. Het was een zeer geslaagd feestje! Na een korte instructie, hadden de meiden gelijk zin om te dansen op hun favoriete nummers. Rustig beginnen was niet aan de orde. Na een lunch, cakejes en cadeutjes bij ons thuis was digidance een goede en actieve afsluiting van het feestje. Na afloop waren ze allemaal zo enthousiast dat ze digidance graag als sport wilden doen :-)
Ons zoontje van bijna 6 jaar, was er ook bij. Hij vond het te moeilijk. Digidance is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.